Automate your Marketing
with Womplify




 
Officially Closed

By: Ariff Rashid

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 30-Sep-2007 17:51 Email | Share | | Bookmark
Heads up people

Quote:
Sorry for the very long silence guys, I have moved to HERE




Thursday, 15-Mar-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
London - Wedding Photog Course

 
 
 
View all 12 photos...
LONDONLONDON


Quote:
London, Church and British Library


Saturday, 10-Mar-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Sheffield

 
 
 
View all 15 photos...


Quote:
OKEH!here we go!! since aku dah kena tag dengan 3 orang Ayu, Mynn and Beantat and now its payback time utk org lain yg tak bersalah pulak ok disebabkan aku boleh tahan jugak busy skarang ni aku cuba tak membusy kan diri nak list down my super weird things yg super weird la kan apa lagi isk

enam orang yg terpilih...

-Suhaimi
-Mewaaaa
-Wan Shahril
-Za
-Ciptho
-Yanty

*My six weird things (TBC)..........

In no particular order
1. Kari ayam, nama kari kan tapii ayam tu kena goreng dulu baru pastu baru letak dlm kari tu
2. SANGAT geli kalau tengok tv/movie yg ada bap² potong and nampak isi tulang dan yang sewaktu denganya (e.g SAW2 "kena trick ngan bebudak warwick") ciss
3. Jam dalam bilik, henpon, kereta, computer umah and computer keja semua lain time
4. Sebelum kuar umah tak kira la gi memana ker harus minum air "paip" dulu
5. DENTIST! tak suka sangat walaupon org kat situ cute² (tapi dina cute lagi la)
6. Lastly aku tak paham asal aku kat sini, family and kengkawan semua kat msia makanan kat msia lagi sedap² weather pon bes takyah pakai tebal² asal aku kat sini hah! asal hah?? weird tak?

Rules: People who are tagged should write a blog post of 6 weird things about them as well as state this rule clearly. In the end, you need to choose 6 people to be tagged and list their names. Don't forget to leave a comment that says 'you are tagged' in their comments and tell them to read your "FOTOPAGES/BLOG/FRIENDSTER/MYSPACE" etc etc etc etc dan etc.




Sunday, 4-Mar-2007 18:00 Email | Share | | Bookmark
Forty Seven Makan²

 
 
 
View all 6 photos...
Quote:
Thanks to the "host" and to the girls your nasi tomato is superb..hehe thanks for inviting us to the makan² and to Abg Rano..bila dah balik ke Malaya jangan lupa kami kat sini yerrrrr...
ps: ayu & mynn..i promise next entry nanti i'll tagged somebody pulak ok!


Sunday, 18-Feb-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Chinese New Year 2007

 
 
 
View all 9 photos...
Quote:
Happy Belated Chinese New Year!!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net